2019 NPC USA Championships Zack Merkel vinner total tittel

3845
Milo Logan

Hvis en kroppsbygger vinner USA-mesterskapet, vinner han mer enn et IFBB Pro League-kort. Han blir med på en liste over mestere som leser som en hvem er hvem av sporten. Tidligere vinnere av dette arrangementet inkluderer Flex Wheeler, Chris Cormier, Steve Kuclo og Phil Heath. Heath, som vant i 2005, regnes som den mest suksessrike vinneren noensinne, etter å ha vunnet 7 Mr. Olympia-titler på rad fra 2011-2017. Derek Lunsford vant dette showet i 2017 og regnes nå av mange for å være frontløperen for 212 Olympia-tittelen førstkommende september.

Lang historie kort, hvis du vinner dette showet, er sjansene dine for å lykkes som proff mye bedre. Dette er et to-dagers show så forhåndsdømming er på fredag ​​og finaler er på lørdag, omtrent som Olympia. Vinnerne av hver klasse i år vil oppnå den pro-statusen. Her er USAs bodybuilding-klasse i 2019.

Super-tungvekt og totalmester - Zach Merkel

Bare fordi du er den største fyren på scenen, betyr det ikke nødvendigvis at du garantert vil vinne. Du må ha definisjonen og symmetrien til en proff hvis du vil være en. Merkel la ingen stein urørt og vant ikke bare sin klasse, men ble sammenlignet med de andre klassevinnerne og ble tildelt det samlede mesterskapet. Hans lats var brede og hadde store ben som begge er viktige for proffsuksess. Ingen ord om når han planlegger å lage sin pro-debut ennå.

Tungvinner - Nathan Epler

Du husker kanskje Epler for seieren hans for noen uker siden på Junior Nationals. Han opprettholdt ikke bare sin magre vekst, men var enda bedre her. Flyten av kroppen hans fra topp til bunn er det du vil se i en kroppsbygger, og han virket trygg på scenen. Den eneste grunnen til at han sannsynligvis ikke tok helheten er at Merkel også hadde disse egenskapene. Hvis alt annet er likt, vinner størrelse hver gang. Likevel sa han på Instagram at han "hadde en drøm å oppfylle", og det gjorde han.

Lett-tungvekt - Tonio Burton

Hver annen idrettsutøver fra denne divisjonen og ned vil enten være i 212-divisjonen eller bytte til en annen divisjon som Classic Physique. Burton ville gjøre det bra i begge deler. Han har størrelsen å henge med 212 gutta, men har linjene for å gjøre det bra i Classic. Andreplass Michael Kleeves gjorde at denne seieren ble en utfordrende for Burton. Det er bare et spørsmål om tid før han tar en topptittel og blir med Burton i proffene.