Hunter McIntyre og Rachel Schreiber vinner 2021 HYROX Dallas-begivenhet

2718
Michael Shaw

Fans og idrettsutøvere av HYROX-konkurranser har forventet at sporten deres skulle komme tilbake til konkurransen. Som de fleste idretter rundt om i verden forårsaket COVID-19-pandemien store forstyrrelser i sesongplanen. Arrangørene var i stand til å holde sitt årlige verdensmesterskap i Tyskland i desember 2020, og HYROX Virtual Fitness Championships ble også arrangert i februar 2021. Det er imidlertid den nye sesongen og personlige konkurranser som alle ventet på.

Deres appetitt for handling ble mettet 10. april 2021 i Dallas, TX. HYROX Dallas-konkurransen startet 2021-sesongen, og konkurrentene skuffet ikke. Hindring Racing Media ga live stream-dekning på deres YouTube-kanal for fans å se live. Til slutt var det det Hunter McIntyre - den totale favoritten - og underdog Rachel Schreiber som gikk av med seirene i sine respektive divisjoner.

[Relatert: Forbren fett og øke arbeidskapasiteten din med kroppsbehandling]

2021 HYROX Dallas-resultater

HYROX-konkurranser veksler på en kilometer løp med åtte treningsutfordringer. Atleten som avslutter hele treningen på raskeste tid uten straffer er vinneren. Elite HYROX-konkurrenter avslutter løpet på rundt en time. Denne unike begivenheten utfordrer en idrettsutøvers styrke, muskulære utholdenhet og kraft.

Treningen for denne spesifikke konkurransen er nedenfor. Vektene som er oppført er for kvinner og deretter menn i den rekkefølgen.

• 100 meter SkiErg for Time
  • 2 x 25 meter sledepust for tid (275 pund / 385 pund)
  • 2 x 25 meter sledetrekk for tid (165 pund / 275 pund)
  • 80 meter Burpee bredhopp
  • 1000 meter rad for tid
  • 200 Meter Farmer's Carry (2 x 53 pund / 70 pund)
  • 100 meter sandbag lunge (45 pounds / 66 pounds)
  • 100 veggkuler (14 pund / 20 pund)

Merk: En løp på en kilometer går forut for hvert arrangement.

[Relatert: Alt du trenger å vite for å bygge ditt første treningsprogram]

Kvinners resultater

Favoritten som gikk inn i dette arrangementet var Lauren Weeks - 2021 HYROX verdensmester og virtuell mester. I en overraskende vending endte Weeks på tredjeplass.

Rachel Schreiber vant den totale konkurransen med 84 sekunder over andreplassen Rebecca Hammond. Schreiber avsluttet sitt første løp på tre minutter og 13 sekunder, noe som var en sterk start. Hun tok også førsteplassen i de to første arrangementene og fire av de åtte for å hente seieren.

Hammond startet konkurransen sin med en løpetur på tre minutter og 11 sekunder, men etter å ha fullført SkiErg-fasen av konkurransen med den syvende raskeste tiden satte hun seg bak, og mesteren så aldri tilbake. Uker avrundet de tre beste på pallen for denne konkurransen.

Første plass: Rachel Schreiber, 1:06:46

Andreplass: Rebecca Hammond, 1:08:10

Tredje plass: Lauren Weeks, 1:09:14

Menns resultater

Den åpenbare favoritten som ledet opp til konkurransen var Hunter McIntyre, som er den nåværende verdensmesteren. "Sheriffen" dominerte konkurransen og var den eneste idrettsutøveren som kom i mål på under en time. Hans lengste en kilometer løp var på fire minutter og tre sekunder. Han hadde også en ren fei med den raskeste tiden i alle de åtte arrangementene.

Avslutt som andreplass var amerikansk David Magida, en hinderløpsracer som fortsatt er ny i HYROX-konkurranser. Han kom inn nesten seks minutter etter McIntyre. Hans første løp var hans raskeste, med en tid på tre minutter og fem sekunder. Hans beste begivenhet på dagen var akepressen, som han faktisk fullførte på samme tid som hans første løp. Eric Hinman endte i bronseposisjon på denne konkurransen.

Første plass: Hunter McIntyre, 58:08

Andreplass: David Magida, 1:03:44

Tredje plass: Eric Hinman, 1:06:11

Neste HYROX-begivenhet er for tiden planlagt å finne sted 22. mai 2021 i Austin, Texas.

Utvalgt bilde: @hyroxamerica på Instagram

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.