Sam Briggs & James Newbury Vinner australske CrossFit-mesterskap; Maddie Sturt kvalifiserer seg også til spill

2135
Quentin Jones

En uke etter at Wodapalooza - den andre av årets Sactional®-konkurransekvalifiseringer for CrossFit Games 2019 - har det australske CrossFit-mesterskapet avsluttet, komplett med sesongens første gjentakende vinner.

James Newbury, Maddie Sturt og Team Project X har dukket opp etter en helg med kondisjonstester for å sikre invitasjoner til Madison.

Veteran CrossFit Games atlet og 2013 Games Champion Sam Briggs vant faktisk arrangementet, men siden hun allerede hadde sikret seg kvalifisering etter å ha vunnet Dubai CrossFit Championships tilbake i desember, ble kvinners invitasjon utvidet til andreplass Sturt. Briggs vant 8 av 11 arrangementer - inkluderer de fem første på rad - på vei til seier, en fantastisk dominerende forestilling fra en av de eldste idrettsutøverne i feltet. Simone Arthur ble nummer tre for kvinnene.

Andreplassen på herresiden gikk til Bayden Brown, med Zeke Grove på tredjeplass totalt.

Newbury, Sturt og Briggs er alle flere idrettsutøvere i Individual Games.

På lagsiden tok det stablede teamet av sportsveteraner Jessica Coughlan, Harriet Roberts, Khan Porter og Brandon Swan førsteplassen for å slå billetten til CrossFit Games i 2019.

Dette året er det første under det nye kvalifiseringssystemet for spill, der privatdrevne sanksjonskonkurranser har tatt plassen til Regionals som en hovedvei for å tjene penger på sportens største begivenhet. Nasjonale mestere bestemt av det kommende CrossFit Open, samt idrettsutøvere som mottar store bud fra CrossFit HQ, kan også kvalifisere.

Reebok CrossFit Games 2019 løper fra 29. juli til 4. august i Madison, Wisconsin.

Utvalgt bilde: @crossfitgames og @trentcallaghanphotography på Instagram

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.