Kyle Kasperbauer og Stephanie Roy vinner First-Ever Masters 35-39 divisjoner på Reebok CrossFit Games

1385
Vovich Geniusovich

Det er ikke mye Kyle Kasperbauer ikke har oppnådd i karrieren som CrossFit Games-idrettsutøver. Han konkurrerte på lekene i både team- og individdivisjon og tok tredjeplass på Reebok CrossFit Games 2013, bak Rich Froning og Matt Chan.

Nå er trener og idrettsutøver fra CrossFit Kinesis en Reebok CrossFit Games Champion, og tar førsteplassen i den svært konkurransedyktige - og veldig etterlengtede - 35-39 år gamle Masters-gruppen for menn. Det er det aller første året for den nye divisjonen, som inneholdt individuelle spillveteraner Neal Maddox og Chris Spealler som ble med på Kasperbauer på pallen.

På kvinnenes side kantet kanadiske Stephanie Roy ut Mayra Brant med bare to poeng for å ta med seg kvinnemesterskapet i et løp der hele pallen var i ferd med å gå inn i det siste arrangementet.

Individual Games-veteran Rebecca Voigt - som i fjor satte rekord på sammenhengende spillopptredener som individ i Open-divisjonen - kom på 6. plass totalt.

Den siste pallestillingen for Masters 35-39-divisjonene er under.