James Hollingshead vinner 2020 Europa Pro Bodybuilding Contest

5015
Thomas Jones

11. oktober 2020 var en milepældag for det britiske styrkesamfunnet. I sterkmann satte Luke Stoltman den britiske rekorden i Log Press ved å trykke 221 kilo (487 pund) over hodet i serien Feats of Strength. Når det gjelder britisk kroppsbygging, var det James Hollingshead som kom til overskriftene. Han gjorde det ved å reise til Spania og vinne Europa Pro-showet i 2020. Mange fans lurer på hva som kan ha vært siden Mamdouh Elssbiay (aka Big Ramy) ikke klarte å konkurrere på grunn av å teste positivt for COVID-19, men konkurransen handler om hvem som er på scenen, og Hollingshead gjorde absolutt sin tilstedeværelse kjent. Bortsett fra å være hans første profesjonelle seier, er Hollingshead nå også kvalifisert til å debutere på Mr. Olympia-etappe i desember.

Vinner: James Hollingshead

Hollingshead hadde gjort det klart fra begynnelsen av forberedelsene til denne konkurransen at han ga sin innsats som en hyllest til sin venn og landsmann, avdøde Luke Sandoe. Hans innsats viste seg å være verdt engasjementet fordi han var i den beste formen av sin karriere på denne konkurransen. Hans definisjon og soling var begge på poenget. Han virket større enn han hadde vært i tidligere konkurranser også. Selv om det kan ha vært diskusjoner om lavere plasseringer, var ikke vinneren i tvil.

2. plass - Lukas Osladil

Osladil er alltid på toppen av plasseringene i ethvert show han går inn på, men å hevde seieren har unngått ham ved mer enn en anledning. På dette showet hadde dommerne ham helt på andreplass for både forhåndsdømming og finalen. Han presenterer seg godt på scenen, men møtte en vinner som var på sitt absolutt beste.
Selv om han ikke vant showet, er det gode nyheter for Osladil så vel som tredjeplassen. De tre beste i denne konkurransen vil alle kvalifisere seg til Olympia. Denne endringen ble gjort på grunn av COVID-19-pandemien som påvirket hele konkurransesesongen.

3. plass - Rafael Brandao

Brandao så imponerende ut på scenen, men hadde ikke den betingelsen og definisjonen som Hollingshead hadde. Mens han var større enn vinneren, og armene hans skilte seg ut i oppstillingen, så han ut til å slite med å holde positur under posedownen, mens Hollingshead beveget seg og poserte uten problemer. Heldigvis vil hans plassering også være nok til at han flytter til Las Vegas i desember.

Andre vinnere

Det var andre divisjoner omstridt på dette arrangementet. 212-konkurransen gikk til Angel Calderon Frias i Spania. Guiseppe Zagarella fra Italia hevdet Classic Physique-tittelen mens Physique-konkurransen for menn ble tildelt Frankrikes Youcee Djoudi.

Når det gjelder de kvinnelige divisjonene, gikk Margarita Zamalova fra Tsjekkia-republikken med troféet i første omgang i kroppsbygging for kvinner. Finlands Minna Pajulahti ville hevde seg topplasseringen i Fitness etter en dommer. En annen britisk idrettsutøver vant på dette showet. Det ville være figurvinner Rhea Gayle. I Women's Physique-konkurransen tok Anne-Lorraine Mohn fra Frankrike topp utmerkelser. Til slutt var bikinidivisjonens mester Adrianna Kaczmarek fra Polen. Alle disse vinnerne blir sett igjen på Olympia som konkurrerer om deres respektive divisjons verdensmesterskap.

Utvalgt bilde: Instagram / hollingshead89

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.