Sara Sigmundsdottir, Justin Medeiros og Team ROMWOD Win CrossFit Filthy 150

4734
Abner Newton

I løpet av helgen pakket CrossFit Filthy 150 opp i Irland og markerte den offisielle starten på CrossFit Sanctionals ™ sesongen 2020.

Konkurransen Filthy 150 startet torsdag og løp gjennom søndag. Arrangementet var fylt med handling fra start til slutt med elitenes enkelte idrettsutøvere som tok på seg syv arrangementer i løpet av konkurransen og lagene som taklet åtte.

Med massevis av store navngitte idrettsutøvere som konkurrerte og Open bare avsluttet, var dette absolutt en fantastisk start på CrossFit Sanctionals sesongen 2020.

Så hvem kom ut på toppen?

Merk at ledertavlen ikke er ferdigstilt for CrossFit Open 2020, så resultatene nedenfor kan bli endret.

Elite kvinner

1. Sara Sigmundsdottir - 840
  2. Kristin Holte - 812
  3. Emma Mcquaid - 700

Sigmundsdottir har vært i brann i CrossFit Games-sesongen 2020. Fra og med nå er hun på første plass på CrossFit Open-poenglisten og har hatt en imponerende forestilling på Filthy 150. Holte, som er på tredjeplass på Open leaderboard, var tett bak Sigmunsdottir hele helgen, men falt bare kort på de to siste begivenhetene som endte på tredje og fjerde plassering bak Sigmundsdottirs to andreplasseringer.

Tredjeplassen Mcquaid hadde en jevnlig sterk prestasjon i løpet av konkurransen, men klarte ikke å gjøre opp bakken over Holtes 112-poengs ledelse. For tiden sitter Mcquaid som Irlands nasjonale mester, så det betyr fjerdeplassen Andrea Solberg vil tjene invitasjonen til CrossFit Games.

Elite menn

1. Justin Medeiros - 726
  2. Roman Khrennikov - 688
  3. Tim Paulson - 634

Medeiros, som endte på 68. plass på Open leaderboard visste at han trengte å ha en fantastisk helg for å tjene billetten til CrossFit Games. Til tross for en 16. plass i Trek Run-arrangementet, holdt han av konkurransen og hentet hjem først for å få sin Games-invitasjon.

Khrennikov, som sitter på 10. plass på Open leaderboard, var jevnlig sterk hele helgen, men klarte ikke å ta Medeiros ledelse til tross for at han hadde fem førsteplass-avslutninger.

Elitelag

1. ROMWOD Meatsquad
  2. Programmet
  3. Utøverprogrammet

Det var en spennende første Sanctionals-konkurranse, og vi forventer at de bare blir mer livlige når sesongen fortsetter. De neste sanksjonene som skal finne sted er Pandaland CrossFit Challenge som finner sted 7.-8. Desember.

Hvem vant konkurransen CrossFit Filthy 150 Sanctonals?

Sara Sigmundsdottir hentet hjem førsteplassen for elitekvinnene, Justin Medeiros vant elite herredivisjonen, og ROMWOD Meatsquad vant lagdivisjonen.

Feature image fra @ filthy150 Instagram-siden.

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.